FAQ

Will fill up more in time...
Will translate soon...

Bruket av skodon är din egen sak, du använder du trivs bäst med. Av erfarenhet kan vi säga att t.ex. fotsall eller vanliga skodon är att rekommendera. Vanliga fotbolls skor “Nappisar” är kanske inte det bästa allternativet eftersom en del banor sparkas på bar sten och gräset samt planet är inte i klass med fotboll eller golf banor. 

Vi har inte haft och kommer inte heller att ha olycksfalls försäkringar på våra banor och kunder. Denna sport är till den grad säker och under vår tid på 10 år har det inte funnits ett enda fall av oycka på våra banor orsakade av själva spelet. 

OOB är “Out of Bound” vilket betyder att bollen är utanför den bana du spelar på.

De gröna bollarna är INTE OOB men den röda är i detta fall på en annan bana. För det får man en straffspark.

De röd märkena visar endast var den egentliga startlinjen finnds, men man får sparka på vardera sidan av dessa märken. Så märkena er inte en inikering av start linjen bredd.

Det är inget problem.

Om ni vill spela med era egna regler så passar det oss utmärkt. Men det resultat som ni kommit till kan då inte anses som giltigt eftersom man har spelat med egna regler. 

Nu under pandemitiden har vi prissatt alla spelar till samma pris. Detta för att förenkla själva betalningsprocesse. 

För ögenblicket kör vi med “Pay&Play” formatetm, vilket betyder självservice. Närmare instruktioner finns nere vid betalterminalen i Cafée ingången.